Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy 4 éves gyerekkel lopattak el egy táskát Nagykanizsán

A közös nevelésük alatt lévő 4 esztendős gyermekkel lopatott el egy táskát két vádlott. Tettükért a bíróság előtt kell felelniük.

A vád szerint az I. rendű vádlott és az ügyben II. rendű vádlottként szereplő élettársa 2016 júniusában a kanizsai strandon töltötték a délutánt. A vádlottak észrevették, hogy a strandolók közül valaki őrizetlenül hagyta a táskáját, ezért rávették a 4 esztendős gyermeküket, hogy odamenjen a sértett holmijához, felkapja a táskát, s azt az I. rendű vádlottnak vigye. A vádlottak aztán átkutatták a hátizsákot és elvittek belőle egy mobilt és némi készpénzt, ezzel 12.000 Ft kárt okozva. A többi érték sorsa ismeretlen.

A történtek miatt a vádlottak kiskorú veszélyeztetése bűntette és lopás vétsége miatt állnak a Nagykanizsai Járásbíróság előtt. Az ügy első tárgyalására 2017. március 9-én 14 órai kezdettel kerül sor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra