Egy éves lett Fekete-Győr András fia, Álmos

"Néha még nagybaba. Néha már kisfiú."

Nem sokat hallani mostanában Fekete-Győr Andrásról a Momentum volt elnökéről, országgyűlési képviselőről. Talán nem véletlen, hiszen egy évvel ezelőtt, 2021. november 22-én megszületett a fia, Álmos. Akkor azt nyilatkozta, az apasággal egy olyan új életszakaszba lép, amelyben sokat változik majd az, ahogy a világra vagy akár a politikusi szerepére tekint. Most pedig csak ennyit írt a Facebookon megosztott fényképhez: "1 éves. Néha még nagybaba. Néha már kisfiú. Egy biztos: nemcsak a szülinapján, de minden nap boldog. Ez a fontos."

Egyéves Fekete-Győr András fia
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek