Egy helyen a független vidéki médiumok hírei – Már 12 taggal működik a Szabadhirek.hu

A Nyugat Média és Világháló Egyesület hozta létre a Budapesten kívüli központtal rendelkező független hírportálok gyűjtőoldalát.

A helyi nyilvánosság fontos zálogjai a még megmaradt független vidéki szerkesztőségek. A legnagyobb vidéki hírportált, a Nyugat.hu-t is kiadó Nyugat Média és Világháló Egyesület egy közös gyűjtőoldalba szervezte ezeket a szerkesztőségeket: ez a www.szabadhirek.hu.

Szabadhirek.hu

A célunk az, hogy egy helyen tegyük mindenki számára olvashatóvá a Budapesten kívüli jelentősebb Magyarország hiteles, objektív híreit. Ezáltal a vidéken történt eseményeknek is nagyobb súlyt adjunk. Ugyanakkor ezek a szerkesztőségek különböző projektek mentén együtt is működjenek.

A Szabadhírek jelenleg 12 taggal működik az ország legkülönbözőbb részeiből. Ezek a Borsod24.hu, Debreciner.hu, Egriszin.hu, Enyugat.hu , 7300.hu, KAPOS-T.hu, Kecsup.hu, Media1.hu, Nyugat.hu, Szabadpecs.hu, Szegeder.hu és Veszpremkukac.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos