Egy héttel a választások után megszűnt a City7 nevű ingyenes propagandaújság

Tavaly tavasszal indították olyan településeken, ahol az ellenzék adja a polgármestert.

Országszerte megszűnt a City7, kivéve Budapest VIII. kerületét – írja a Media1 nyomán a HVG , miután a Mediaworks ügyfélszolgálatánál érdeklődött arról, hogy miért nem jelent meg a legfrissebb lapszám. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA)/Mediaworks kiadónál a Media1 érdeklődésére nem indokolták a fejleményt.

A City7 néven futó lapcsaládot tavaly indította el a Mediaworks abból a megfontolásból, hogy a 2022-es választások előtt nem elégséges számukra, hogy az állami propaganda csak a megyei lapokban jelenik meg, főleg azokra a városokra fókuszáltak, ahol 2019-ben kikapott a Fidesz az önkormányzati választásokon.

A 24 oldalas ingyenes újság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán jelent meg hetente, egyharmad-egyharmad arányban volt benne helyi kormánybarát tartalom, központilag gyártott bulvár és hirdetés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet