Mitől voltak boldogok a Haladás szurkolók?

Németh Krisztián kapott egy mezt, mert bajban van. De ki is ő?

Vasárnap este a Haladás hazai pályán legyőzte az MTK-t, ami szép teljesítmény, örültek is a szurkolók nagyon. A fényben úszó stadionban azonban a kezdőrúgás előtt - ha lehet ez - valami sokkal fontosabb dolog történt. Egy fiatalember kapott egy aláírt Haladás mezt, amitől nagyon boldog lett. S habár a szurkolók ekkor még nem tudták, hogy győzni fog a Haladás, nagyon ünnepeltek.

Németh Krisztián mezt kap a Haladástól
Facebook

A fiatalember, aki a mezt kapta a fényben úszó stadionban, Németh Krisztián volt, aki még ifjabb korában a Haladásban játszott, s mint mesélték az ahhoz értők, "pengés" játékos hírében állt. Most viszont beteg, és még emellett nehéz körülmények közt is él Kőszegen. A mez átadása nemcsak egy nagyon szép és szívmelengető gesztus, hanem egy másik történet kezdete is.

Ugyanis két közösség, a Haladás VSE, és a Haladás FC fogott össze egyként a hajdani "pengés" játékosért, és a mez mellé - ami a pálya mellett nem látszott - tartós élelmiszert és tisztálkodó csomagot is kapott, amit majd magával vihet a kórházba, az egy hónap múlva esedékes műtétre. És még ez sem egészen minden. Az Összefogás Kőszegért Egyesület még tovább igyekszik fogni Krisztián kezét.

Ahogyan Facebook oldalukon olvastuk "Partnerünkön, az Esélyt az Ételnek Alapítványon keresztül pénzadománnyal is segítheti bárki Krisztián gyógyulását és mindennapi boldogulását. Az Alapítvány az alábbi számlaszámon fogadja az adományokat: 10400669-50526869-52821014 Közleményben kérjük "Kiki", vagy Németh Krisztián feltüntetését."

Németh Krisztián mezt kap a Haladástól
Facebook

Ezen kívül november 27-én a büki sportcsarnokban szintén gyűjtési céllal jótékonysági futballtornát rendeznek, aminél többet egyesület és futballklub nem tehet. Nos, tehát, ez történt a Haladás meccs előtt, amely meccsen, mint ismeretes, a Haladás legyőzte az MTK-t, és a szurkolók boldogok voltak. Mindezek után már mi is.

Utánanéztünk
Nagyon sok jótékonysági felhívás látható a közösségi oldalakon. Sokszor nem is lehet pontosan beazonosítani, ki az, akit segíteni kellene, és kik azok, akik neki gyűjtenek. Ezért is néztünk utána és írtuk le a történetet, amikor szembejött velünk a Krisztiánért szóló felhívás.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport