Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy nap hárman buktak meg Vas megyében ittas vezetéssel, ketten balesetet is okoztak

Egyikük megszegte a kijárási tilalmat is.

A három sofőr közül kettő vezetői engedéllyel sem rendelkezett, egy pedig a kijárási tilalmat is megszegte.

Szombathely

A rendőrök 2021. április 15-én, a kora délutáni órákban Szombathelyen, a Söptei úton igazoltattak egy vassurányi gépjárművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mivel azzal nem rendelkezett. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Körmend

Anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek a körmendi rendőrök 2021. április 16-án, 1 óra körüli időben Körmenden, az Akác utcában . A helyszíni intézkedés során a balesetet szenvedett sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, ezért vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A jármű vezetőjét további mintavételre előállították. A helyi férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Vele szemben a kijárási tilalom megszegése, engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Körmendi Rendőrkapitányságon.

Jánosháza

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a celldömölki rendőrök 2021. április 15-én, a délutáni órákban Jánosházán, a Jókai Mór utcában , ahol egy személyautó csapódott a vízelvezető árokba. A helyszíni intézkedés során a gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre és orvosi ellátásra kórházba szállították. A balesetben a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra