Egy nap alatt három embert elvert Szombathelyen, és még egy autóra is rátámadt

Az egyik sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos fejsérülést szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020. január 1-jén, Szombathelyen három másik férfira támadt, akik közül az egyik a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos fejsérülést szenvedett el - ismertette az esetet szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

Még ugyanezen a napon a vádlott egy parkoló személygépkocsi első rendszámtábláját is levette, azzal a gépjármű valamennyi oldalajtaját megkarcolta, illetve megrongálta a bal oldali visszapillantó tükröt is. A rongálással 75.000 forintot meghaladó kárt okozott.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló