Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy nap alatt öt körözött férfit fogtak a Vas megyei rendőrök

Lopás, ittas vezetés és pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözték őket.

A járőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 34 éves férfit . Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A rendőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 23 éves férfit . Az intézkedés során megállapították, hogy a szombathelyi lakossal szemben a Soproni Járásbíróság – lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – körözést rendelt el.

Az éjszakai órákban Szombathelyen, az Éhen Gyula téren igazoltatták a rendőrök azt az 55 éves férfit , akivel szemben a Kiskunfélegyházai Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

Ugyancsak tegnap Celldömölkön igazoltattak egy 21 éves és egy 25 éves férfit . Az intézkedések során megállapították, hogy a személyekkel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

A Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai mindkét férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra