Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy "üzlettárs" tett lakatot a szombathelyi Ciao Amico ajtajára

Az étterem közleménye szerint a bezárásnak nem a járványhoz, hanem "a számító aljassághoz" van köze.

A Ciao Amico szombathelyi pizzéria kedden Facebook-on jelentette be, hogy határozatlan időre bezár Bezárt a szombathelyi Ciao Amico March 02. 08:30 az étterem.

„Sajnálattal közöljük, de éttermünk határozatlan ideig zárva tart! Nem saját hibánkból történt, reméljük hamarosan fény derül az igazságra és minden mehet tovább a régi kerékvágásba! Jelentkezni fogunk hamarosan!” – írták Facebookon.

Azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon megszegte-e az étterem a járványügyi szabályokat, ám szerdán egy újabb Facebook-bejegyzésben az étterem dolgozói eloszlatták a gyanút, és plusz információt is megtudtunk a bezárás okáról.

"A találgatások elkerülése végett közöljük, hogy a pizzéria kényszerű üzemszünete nincs összefüggésben a koronavírus járvány kapcsán alkalmazandó szabályok megsértésével, sem egyéb hatósági intézkedéssel" - írják.

Az étterem hozzáteszi, hogy "a Ciao Amico mindennapjait meghatározó tulajdonosának távollétét kihasználva egy magát “üzlettársnak” nevező személy lakatot tett az ajtónkra."

A bejegyzést az étterem tizenkilenc dolgozója nevében írták, és azzal zárták, hogy pánikra semmi ok, a tulajdonos visszatér, és helyre fog állni az igazság.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Bezárt a szombathelyi Ciao Amico

A hírt a Facebookon jelentették be.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra