Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyelőre nem fogunk közbringázni Szombathelyen

Eredménytelen lett a tender. A tervezett 6 dokkolóban - egyenként - 10 hagyományos és 5 elektromos kerékpár kapott volna helyet.

Miután csak túl drága ajánlatok érkeztek, eredménytelen lett a szombathelyi közbringa rendszer kialakítására kiírt tender.

A nyílt tender eredménytelenségét az ajánlatkérő Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata közölte az uniós közbeszerzési közlönyben .

A közbringa rendszer az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) által finanszírozott „Szombathely Megyei Jogú Város kerékpárosbarát fejlesztése” című projekt keretében valósult volna meg. A tervezett 6 dokkolóban - egyenként - 10 hagyományos és 5 elektromos kerékpár kapott volna helyet.

Az önkormányzat - az uniós pályázat alapján - 51,9 millió forinttal rendelkezett. Ezzel szemben a T-Systems Magyarország Zrt. 75 millió, míg a New Line Technologies Kft. 98,7 millió forintos ajánlatot tett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra