Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész

Mégsem alakult minden a tervek szerint, de remélik, szerdán már talán beindul az élet a II. csarnokban.

Múlt héten lestünk be Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják 2020. October 31. 15:07 a szombathelyi piac vadiúj köntösbe bújtatott II. csarnokába, amit a tervek szerint néhány napon belül meg is nyitnak. A vásárcsarnok igazgatója, Polákovics Marietta akkor azt mondta lapunknak, hogy keddre, azaz november 3-ra tervezik a nyitást, de hozzátette, addig még bármi közbejöhet.

Elkészült a piac kettes csarnoka
Még több képért kattints!
Kiss Tamás

Hétfőn így újra érdeklődtünk, hogy a készen áll-e a csarnok a megnyitásra. Az igazgatónő válaszából viszont kiderült, hogy még nincs minden a helyén. Mint mondta, még dolgoznak az üzletek kialakításán, a kereskedők is gőzerővel pakolnak, de bíznak abban, hogy szerdán már fogadhatják a vásárlókat.

A nyitásról természetesen tájékoztatják majd a vásárlókat a vásárcsarnok hivatalos oldalán, és mi is beszámolunk majd róla itt, a Nyugat.hu-n.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják

Legalábbis ez a terv, mindenki reménykedik abban, hogy nem jön közbe semmi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet