Videó: A vétlen kamionsofőr beszél az egyházasrádóci balesetről

Jó hír érkezett a kamion által szétforgácsolt Ford vezetőjéről: a sérülései mégsem súlyosak. Videónkban a kamion vezetője mondja el, ő hogyan élte meg élete legkomolyabb balesetét.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Kamionnal ütközött egy személyautó a 86-oson Egyházasrádócnál January 24. 09:41 megcsúszott és kamionnal ütközött egy személyautó hétfő délelőtt a 86-os főúton, Egyházasrádócnál. Az ütközés erejétől a Ford az árokba csapódott, a kocsi teljesen szétroncsolódott.

Kollégánk a helyszínről még azzal jelentkezett be, hogy könnyű sérülést szenvedett a totálkáros Ford vezetője, cikkünkben Darabokra szakadt a Ford a 86-oson történt balesetben January 24. 12:35 azonban már súlyos sérülés szerepelt, mivel ez lett a hivatalos elsődleges adat.

A kamion vezetője nézi a Ford roncsát a mentés befejeződése után
TM/Nyugat.hu

Valóban nehéz volt elképzelni, hogy abból a roncsból valaki súlyos sérülés nélkül kiszálljon (vagy kiemeljék), de mégis ez a helyzet. A mentők délutáni tájékoztatása alapján ugyanis valóban nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba a férfit.

Mostani összeállításunkban megmutatjuk a műszaki mentést, illetve a kamion vezetője, Csillag József mondja el, ő hogyan élte meg a balesetet.

Az összeállítás még tegnap készült, ezért abban szintén súlyos sérülés szerepel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló