Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vigyázat! Egyirányúsítják a Kisfaludy utcát Szombathelyen

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Szombathelyen a Kisfaludy Sándor utcában, a Vörösmarty Mihály utca– Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszon 2018. augusztus 28-tól (kedd) kezdődően az alábbi forgalmi rend változás lép életbe:

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A Kisfaludy Sándor utca a Vörösmarty Mihály utca – Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Nádasdy Ferenc utca irányából a Vörösmarty Mihály utca irányába.

Az egyirányúsítással érintett szakaszon az ellenirányú kerékpáros forgalom közlekedését kerékpár piktogram útburkolati jelek, és a szükséges közúti jelzőtáblák biztosítják. Az utca menetirány szerinti jobb oldalán és a Vörösmarty Mihály utcában megszüntetett jobbra kiváló sáv helyén útburkolati jellel kijelölt várakozóhelyek készülnek.

Kérjük a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rend miatt fokozott óvatossággal és csökkentett sebességgel haladjanak a megjelölt útszakaszokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés