Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vigyázat! Egyirányúsítják a Kisfaludy utcát Szombathelyen

A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Szombathelyen a Kisfaludy Sándor utcában, a Vörösmarty Mihály utca– Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszon 2018. augusztus 28-tól (kedd) kezdődően az alábbi forgalmi rend változás lép életbe:

A Kisfaludy Sándor utca a Vörösmarty Mihály utca – Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Nádasdy Ferenc utca irányából a Vörösmarty Mihály utca irányába.

Az egyirányúsítással érintett szakaszon az ellenirányú kerékpáros forgalom közlekedését kerékpár piktogram útburkolati jelek, és a szükséges közúti jelzőtáblák biztosítják. Az utca menetirány szerinti jobb oldalán és a Vörösmarty Mihály utcában megszüntetett jobbra kiváló sáv helyén útburkolati jellel kijelölt várakozóhelyek készülnek.

Kérjük a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rend miatt fokozott óvatossággal és csökkentett sebességgel haladjanak a megjelölt útszakaszokon.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos