Egyre több német politikai menekült fog érkezni Magyarországra – így véli Nagy Márton

A gazdaságfejlesztési miniszter szerint a német kormánykoalíció "életveszélyes balesetet okozott a gazdaságban", és Németországban most olyan a helyzet, mint "Magyarországon Gyurcsány alatt".

Átfogó gazdasági elemzést írt a Magyar Nemzetbe Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter – csak épp Magyarország helyett inkább Németország helyzetéről.

A Telex összefoglalója szerint Nagy úgy látja, a német kormánykoalíció „életveszélyes balesetet okozott a gazdaságban”. Minthogy Németországban most olyan a helyzet, mint „Magyarországon Gyurcsány alatt”, ezért más következmény ugyebár nem is lehet, minthogy Magyarországra egyre több német politikai menekült fog érkezni.

Nagy Márton kifejtette, hogy Németország csak azért támogatja – szerinte helytelenül – Ukrajnát a háborúban, mert ez az „amerikai akarat”.

A miniszter szerint az orosz gáz nélkül kiszolgáltatott Németország lakossága Magyarország felé fogja majd venni az irányt, mert hazánk „stabil, kiszámítható és biztonságos környezetben” éri el 2024-ben Európa „egyik legnagyobb gazdasági növekedését”, míg Németországra „stagnálás” vár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek