„Egyszer vége lesz ennek a rémálomnak” – indul a Szombathely Restart program

A polgármester mai videójában többek között a kisvállalkozók gazdasági megsegítéséről beszélt.

Ismét Facebook-videóval jelentkezett a szombathelyi polgármester.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

„Az elmúlt napok nehéz hírei után próbálunk egy kicsit előre nézni” - kezdte e beszédét Nemény András.

„Egyszer vége lesz ennek a rémálomnak, és akkor is el kell indulnunk” – jelentette ki a városvezető.

A rövid beszéd fókuszában ma a nagyon nehéz helyzetbe került helyi kis- és középvállalkozók álltak, akik ha önkormányzati bérleményben vannak és betartják a szabályokat, vigyáznak a munkavállalóikra és bezárják a boltjaikat március 31-ig, az önkormányzat elengedi a bérleti díjaikat.

A szombathelyi vállalkozásokat érintő döntés született ma

Dr. Nemény András polgármester a szombathelyi kis- és középvállalkozásokat érintő döntésről is beszél, valamint a 66 ezer maszkról. #szombathelyrestart

A polgármester a piaci szereplőket is arra kérte, hogy vegyék figyelembe a lehetőségeket és csökkentsék a bérleti díjakat.

Nemény András közölte: áttekintették az önkormányzati cégek helyzetét is, és egy új „Szombathely Restart” programom kezdenek dolgozni, amely egységesen kezeli a várost és annak talpra állításán dolgozik.

A várost egy nagy hajóhoz hasonlította, amely segít a bajbajutottakon.

A polgármester megismételte: holnaptól elkezdik a 66 ezer szájmaszk családokhoz való eljuttatását Holnaptól elkezdik a postaládákba dobni a szombathelyi szájmaszkokat 2020. March 24. 14:14 .

Ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet, hogy mindenki figyelmesen olvassa el a borítékban levő tájékoztatót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely