Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy egyszerű módszer, amivel feléleszthetjük a szex tüzét

Mert idővel minden hálószoba hajlamos kihűlni kissé.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Munkahelyi stressz, gyerekek, rutinná vált mozdulatok. Még a legszenvedélyesebb kapcsolatokat is képesek ellaposodni és zátonyra futni, ha nem teszünk ellene valamit. És néha elegendőek az egyszerű dolgok, és máris feléled a régi tűz.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az angol The Sun lap szexulógusa ezt a négy módszert ajánlja.

1. Némaság helyett “mocskos” szavak

A piszkos, pajkos szavak használata megteremti a hangulatot, beindítja a fantáziát és megágyaz a későbbi eseményeknek. A legjobb, ha már nap közben sms- vagy internetes üzeneteket váltunk, leírjuk, milyen várakozásaink, álmodozásaink vannak, mit is teszünk majd, ha találkozunk.

2. Legyen más a főnök

Cseréljük meg a szokásos alá-fölé rendeltségi szerepet, és magunk is meglepődünk az eredményen. A komfortzónából való kimozdulás alaposan fel tudja tornázni a vágyakat. Egy jelmezes szerepjátékkal tovább lehet fűszerezni a szituációt.

Pixabay.com

3. Elmerülés az utójátékban

A fizikai érintkezés után közel kerül egymáshoz a lélek is. A szex után meg tudjuk beszélni a legintimebb kérdéseket is. Kapcsolatunk ekkor éri el a legmélyebb rétegeit. Ekkor tudjuk megbeszélni vágyainkat és fantáziáinkat, amelyek csodás változásokhoz vezethetnek.

4. Igen, a pozitúrák

Minden egyes ilyen jellegű írás hangsúlyozza a változatos szex pozíciók fontosságát. Nem véletlenül. A férfi vállára fektetett női lábak, egy jól elhelyezett párna és számos egyszerű, de változatos póz - amiknek könnyen utánanézhetünk az interneten - segít ismét kiszínezni a szürkülésnek indult hálószobafalakat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés