Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még ma éjfélig nevezhetnek a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenyére – Hoztunk egy kis motivációt is!

Bár az idei ünnep egy kicsit más volt, mint az eddigiek, szerettünk volna egy kis jó kedvet varázsolni az otthonokba kis akciónkkal, aminek jelentkezési határidejét most meghosszabbítottuk egy nappal.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár már eltelt jó néhány év azóta, hogy utoljára meghirdettük Nagy Tojásfestő Versenyünket, idén úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy újra húsvéti lázba hozzuk olvasóinkat! Bár az idei húsvét a világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt sajnos merőben más, mint az eddigiek, abban a reményben hirdettük meg ünnepi felhívásunkat, hogy talán egy kicsit mókásabbá tesszük vele a húsvétot.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Nagypénteken indítottuk útjára a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenyét, Újra itt a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenye – Küldjék el nekünk műveiket! April 10. 13:37 az első jelentkezők alkotásait pedig vasárnap meg is mutattuk. Itt is vannak Nagy Tojásfestő Versenyünk első nevezői – Szálljanak versenybe Önök is műveikkel! April 12. 13:52 De most úgy gondoltuk, kicsit még elhúzzuk a húsvéti hangulatot és meghosszabbítjuk kedd, azaz ma éjfélig a jelentkezési határidőt. De addig is mutatunk néhányat újabb versenyzőink művei közül.

Ritától például ilyen aranyos kis unikornisos tojásokat kaptunk.

Schatzl Rita

A szombathelyi Zrínyi Általános Iskola 3/c. angol tagozatos tanulója, Németh Édua a tanítónéninek készítette technika órára ezeket a húsvéti tojásokat.

„Szeretem Benedek Elek meséit, így elképzeltem a királyt és a királylányt. Mivel mi is itthon maradunk, így azokat az anyagokat használtam, amiket a polcon találtam. Csipkéket, zsinórt, angyaltollat. Szárított virágból készítettem a királylánynak a fejdíszét, s miután az arcát is megrajzoltam alkoholos filccel, aranyszínű zsinórból kontyot ragasztottam. A zsinórt csigaház formában tekertem fel. Mindenképpen szerettem volna szoknyát is, ez lett az angyaltollas koszorúalap. Királyi koronaként is csipkét ragasztottam körbe” – írta.

Németh Édua - Nagy Tojásfestő Verseny 2020
Édua a készítési folyamatról is lőtt néhány fotót. Ha kíváncsi vagy, kattints!
Németh Édua

Beáta nevű olvasónkból is előtört a kreatív énje idén húsvétkor. Ő például hagymahéjjal festette ezeket a tojásokat.

Olvasó

A versenynek tehát még közel sincs vége! Szóval ecseteket vagy bármi más eszközt a kezekbe, hiszen továbbra is várjuk minden kreatív, ügyeskezű, vállalkozó szellemű, versenyszerető vagy csak szimplán unatkozó olvasónktól az otthon kipingált tojásokról készült fotókat, melyeket az alábbi linkre kattintva lehet feltölteni:

Nagy Tojásfestő Verseny

A kreatívkodásnak továbbra sem szab határt semmi, csak a kedd éjfél, ugyanis eddig várjuk olvasóink remekműveit. Fontos, hogy ne maradjon le az elérhetőség, valamint várunk egy rövid kis leírást is a képek mellé. A beérkezett fotókat aztán közzétesszük oldalunkon és megszavaztatjuk olvasóinkkal, hogy ki volt a legügyesebb. A győztessel, illetve győztesekkel pedig készítünk majd egy kis interjút is, hogy ország-világ megismerhesse az idei év legügyesebb tojásfestőjét vagy festőit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés