Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

98 millió forintért akarják eladni a volt szombathelyi MÁV-óvoda épületét

13 éve áll üresen a Széll Kálmán utcában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

97 790 000 forintról indul a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által meghirdetett elektronikus árverés, aminek tétje a Szombathely, Széll Kálmán utca 19. alatti ingatlan sorsa.

Az eklektikus stílusú épület 1922-ben eredetileg villalakásnak épült. A II. világháborút követő államosítások után a MÁV-é lett, vállalati bölcsődét és óvodát alakítottak ki benne.

Forrás: googlemaps.com

Az óvoda bezárása után a Waldorf iskola bérelte 2007-ig, ekkor a MÁV el akarta adni. Vevő nem jelentkezett, az épület továbbra is a MÁV-é, 13 éve üresen áll.

Az árverési hirdetmény alapján a MÁV bízta meg az értékesítéssel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-t.

A licit július 30-án reggel indult és öt napig tart, de jelentkezni már nem lehet rá, mert július 27-ig le kellett fizetni 10 millió forint árverési biztosítékot. A licitlépcső 300 ezer forint lesz.

Az épületet egyébként tavaly decemberben Szombathely szellemépületei közé választottuk. Szombathely szellemépületeit keressük, még többet találtunk - 2. rész 2019. December 13. 08:10

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra