Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elárasztják a kóbor disznók egy Vas megyei falu utcáját

Négy éve annak, hogy a Nyugat.hu Egyházasrádócon járt, de azóta nem, hogy javult volna, még tovább romlott a helyzet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy éve már annak, hogy írtunk Gyomorforgató bűz terjeng Egyházasrádócon egy kutyatenyésztő hanyagsága miatt 2016. November 13. 16:27 az egyházasrádóci kutyatenyésztőről, aki teljesen elhanyagolja állatait, a szomszédok pedig nem tudnak mit tenni a hatalmas bűz és a kóbor állatok ellen. Az ügy akkora port kavart, hogy a TV2 stábja is lejött forgatni, de a sajtónyilvánosság sem érte el a kívánt eredményt.

Négy évvel az események után mindössze annyi változott, hogy a férfi már nem tenyészt kutyákat, ellenben több tucat sertést tart. A körülmények továbbra is áldatlanok, a szomszédoknak pedig nem segít se az önkormányzat, se a hatóságok, se az állategészségügy.

Riportunkban most láthatják a disznók randalírozását és megszólalnak a szomszédok is. A helyzet tényleg megdöbbentő, videónkban sokkoló képek is láthatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Gyomorforgató bűz terjeng Egyházasrádócon egy kutyatenyésztő hanyagsága miatt

A szomszédok már több mint tíz éve próbálnak megoldást találni az áldatlan állapotra, de senki sem tud, vagy akar segíteni nekik.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Video

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra