A Rábába hajtott a sofőr, a folyóban hagyták az autót

Két teljesen átázott, vizes ruhában, csatakosan gyalogló férfit igazoltattak a rendőrök Szentgotthárd rábatótfalui városrészén.

Egy nap alatt három olyan balesetről szereztünk tudomást Vas megyében, ahol a balesetet okozó sofőr elhagyta a helyszínt, ráadásul nagyon valószínű, hogy ebben az utolsó esetben is ittas volt a jármű vezetője.

A nap egy erősen ittas férfival kezdődött már maradásra bírta Elhajtott a baleset helyszínéről, majd oszlopnak ütközött az ittas sofőr May 22. 08:47 .

Őt követte az acsádi érvelőbajnok "Ha rendőrt akarnak hívni, adjanak öt percet, amíg eltűnök" - kérte az összetört autó vezetője May 22. 09:04 , aki azért nem akarta, hogy rendőrt hívjanak a balesethez, mert túlságosan részeg. A kérés nem talált értő fülekre, ezért a sérült sofőr inkább elhagyta a helyszínt a rendőrség kiérkezése előtt.

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
TM/Nyugat.hu

A harmadik esetben a rendőröknek tűnt fel két teljesen vizes, koszos ruhában sétáló férfi Szentgotthárdon. Igazoltatták őket, majd nem sokkal később kiderült, hogyan sikerült bőrig ázniuk. Pontosabban a körülmények még nem teljesen tisztázottak.

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a személyautó Szakonyfalu felől érkezett és a szentgotthárdi kereszteződésnél letért az útról, majd kukoricaföldön áthajtva, sűrű aljnövényzettel benőtt részen átgázolva a Rábába csobbant. A kis KIA ezután még kb. 10 métert haladt szembe a folyásiránnyal (!), majd valószínűleg a motor lefulladt. (Pontosabban vízbe fulladt.)

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
TM/Nyugat.hu

Az autóban ülő két férfi az autót hátra- (és a Rábában) hagyva besétált Szentgotthárdra. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség vizsgálja, hogy a két ittas férfi közül ki vezette a személyautót.

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
TM/Nyugat.hu

A baleseti helyszínre az alsószölnöki és szakonyfalui önkéntes tűzoltók, valamint szentgotthárdi és körmendi tűzoltók vonultak, akik nem a KIA által a folyó felé vágott ösvényen, hanem egy másik helyen vontatták ki a folyóból a gépkocsit.

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló