Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elemlámpát ragadott Puskás Tivadar és terepen bizonyította, mennyire fontos a hajléktalanokról gondoskodni

Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott ma Puskás Tivadar. Megtudhattuk ugyanis, hogy számára is égetően fontos, hogy ahogy csak tőle telik, segítse a hajléktalanokat, főleg így tél idején.

Szombathely gondoskodik a hajléktalanokról
További képekért kattintson!
Cseh Gábor/szombathely.hu

Ezért hát miután lezajlott a jó meleg Zanati úti intézményben a sajtótájékoztató, amin a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. igazgatója, Németh Klára volt partnere, kabátot és elemlámpát ragadtak, hogy terepen is bizonyítsák, Szombathely a segítés városa.

Szombathely gondoskodik a hajléktalanokról
További képekért kattintson!
Cseh Gábor/szombathely.hu

Szombathelyen egyébként nem jellemző a - ahogy a törvény fogalmaz - közterületeken való életvitelszerű tartózkodás, így eddig rendőri intézkedés sem történt.

Lapunk a közelmúltban részletesen foglalkozott a szombatheyi hajléktalanokkal és az őket érintő új szabályozással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra