Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elesett az M7-es, az M0-ás és az M3-as autópálya

Balesetek voltak mindenütt.

Az M7-es autópályán, a főváros irányába, Törökbálint térségében a 13-as km-nél több személyautó ütközött össze. A forgalom csak a leálló sávon halad, 7-8 km-es és a torlódás 40-45 perces az időveszteség - írja az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Halásztelek között, a 17-es kilométernél két teherautó ütközött össze. Elfoglalják a külső sávot, mögöttük 8 km-en torlódott fel a forgalom, közel 1 órás a menetidő-növekedés.

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében a 36-os kilométernél több baleset is történt. Sávzárásra, és 6-7 kilométeres torlódásra kell számítani. Itt is közel egy órát kell araszolni. Hatvan és Gödöllő között, a Tura – Valkó útvonalon érdemes kerülni.

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között napközben több helyen is bontják a műszaki átjárókat. A 67-es és 74-es km közötti szakaszon mindkét irányban a belső sávot kerítik el a forgalom elől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra