Elfogták a férfit, aki vasárnap megkéselt egy 39 éves családapát a XVI. kerületben

A családapa megpróbált feltartóztatni egy tolvajt, aki kést rántott.

A rendőrség elfogta azt az elkövetőt, aki vasárnap késelt halálra egy férfit a XVI. kerületben Leszúrtak egy 39 éves férfit Budapesten, meghalt January 17. 09:05 - számolt be a Telex . Mint kiderült, egy 20 fős nyomozócsoport foglalkozott a kutatással, a rendőrök 38 óra alatt derítették fel az ügyet.

A családapa megpróbált feltartóztatni egy tolvajt, aki kést rántott és végzett a 39 éves férfivel. Az eset a XVI. kerület csendes részén, a Futórózsa utcában történt. Az áldozat, N. Sándor pár éve Kárpátaljáról költözött az egyik négyemeletes ház első emeleti lakásába a feleségével és két lányával - írja a lap.

Bevallotta tettét a XVI. kerületi Futórózsa utcai gyilkos
MTI/Mihádák Zoltán

Az eset ismertetéséből kiderül, hogy a rendőrség úgy értesült az esetről, hogy egy vérző férfit talált egy járókelő, aki értesítette őket. A férfi sokkos állapotban volt, nem tudott válaszolni a kérdésekre. A mentők stabilizálták az állapotát, de a mentőben beszállításkor összeomlott a keringése, ezért újra kellett éleszteni, ami sikerült, de nem sokkal később a kórházban meghalt a férfi.

A rendőrök kamerafelvételek segítségével állapították meg, merre ment az elkövető, majd ahol utoljára látták a kamerák, ott megmutatták a környéken lakóknak a kamerafelvételeket. A környékbeliek felismerték az illetőt, akit aztán bevittek a rendőrségre, ahol a férfi elsírta magát, és részletes beismerő vallomást tett.

Mint mondta, nem kívánta a férfi halálát, egyszer szúrt, de pont az utánaeredő férfi szívének bal kamrájába döfte a kést, ami aztán a halálát okozta. A kést és a kabátját elrejtette a gyilkos, a rejtekhelyet később megmutatta a rendőröknek.

A lap még felhívta a figyelmet arra is, hogy a tettes és az áldozat nagyon hasonló életutat járt be eddig. A rendőrség szerint mindketten Ukrajnában születtek 1982-ben, a születési helyük 8 kilométerre van egymástól, mindketten kőművesként dolgoztak Magyarországon, de a rendőrség szerint nem ismerték egymást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló