Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elfogták a kámi lövöldözőt, aki sörétes puskával lőtt fejbe egy vállalkozót

Összehangolt akció eredménye.

Vasi nyomozók és a TEK összehangolt akciójával 10 órával a lövöldözés után elfogták azt a fiatalembert, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn délben legalább hat alkalommal rálőtt egy vállalkozóra Fejbe lőtték a vállalkozót, de el tudott menekülni a helyszínről 2018. September 10. 21:28 a 8-as főút melletti erdős területen.

Forrás: 112press.hu

A megállított kisbusz utasától származó információ szerint a TEK a fegyvert is megtalálta a 22 éves férfinél, aki feltehetőleg nem autóval, hanem kedvenc kerékpárjával mehetett ki az erdőszélre, ahol célzott lövéseket adott le az odacsalt férfi fejére, mellkasára.

A Kám települést az országos hírekbe juttató lövöldöző fiatal két faluval arrébb, Kámtól kb. 7 kilométerre lakik és egyáltalán nem tűnt agresszívnek.

Forrás: 112press.hu

A 112presss.hu információi szerint a nyomozók megfeszített munkája során számos apró nyomból állt össze, ki lehetett az elkövető és feltérképezték azt is, merre lehet megtalálni az illetőt. A sors furcsa fintora, hogy a huszonéves fiatal egy munkásokat szállító kisbuszon ült, amikor a TEK lecsapott a járműre, éppen félúton a lövöldözés helyszíne és az orvosi rendelő között, ahova a meglőtt vállalkozó bemenekült.

Az elkövetőről és indítékáról jelenleg semmilyen információ nem áll rendelkezésünkre, de a munkásbusz alapján feltételezhető, hogy Vas megyei lakos.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra