Elgázolt a Győrből induló vonat egy embert

Szombat délelőtt Győr felől Celldömölkre tartó vonat gázolt el egy embert. A balesetet követő helyszínelés kora délutánig elhúzódik, addig pótlóbusz szállít utasokat.

A Győrből Celldömölkre 10:07-kor elindult vonat (9214) elgázolt egy embert Ménfőcsanak és Győrszemere között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom Győrszabadhegy és Győrszemere között. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel.

A Győr–Pápa–Celldömölk vonalon megnő az eljutási idő, ez érinti a Helikon InterRégió vonatokat is. Győr és Győrszemere állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat.

11 órától a Volánbusz elfogadja a Győrszemere és Győr közötti helyközi járatain a vasúti menetjegyeket és bérleteket. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják egy másik szerelvényre – tájékoztat a MÁV .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek