Elgázolt egy embert a Szombathelyre tartó InterCity

A szerelvényen mintegy ötvenen utaztak.

Elgázolt egy embert egy személyvonat Bicske térségében, a vasútállomásnál. A szerelvényen mintegy ötvenen utaztak, akik a tatabányai hivatásos és a bicskei önkéntes tűzoltók kísérete mellett tértek vissza biztonságban az állomásra - számolt be a Katasztrófavédelem.

Mint a GYSEV Zrt. bejelentéséből kiderült, a Budapest- Keleti pályaudvarról 6:15-kor Szombathelyre indult 912 sz. Borostyánkő InterCity vonat ütött el egy embert Bicskénél.

Az utasok a Keleti pályaudvarról 7:15 kor Sopronba tartó Tűztorony InterCity vonattal (932) utazhatnak tovább Csornáig, Csornától pedig a Grazba tartó Mura nemzetközi InterCity vonattal (312) utazhatnak tovább Szombathelyig.

A helyszínelés végéig 5-10 perccel meghosszabbodhat a menetidő a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló