Elhunyt Csák Tamás, az EGIS Körmend korábbi technikai vezetője

Ötvenkét évesen, tragikus hirtelenséggel.

Az Egis Körmend kosárlabda csapata az alábbi közleményt tette közzé Facebook-oldalán :

Csák Tamás
Facebook

"Isten veled Barátunk!

Megrendülve tudatjuk, hogy életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk munkatársa, rajongója, a körmendi kosárlabda örökös barátja, Csák Tamás. Nehéz most még szavakat találnunk, hiszen annyira friss, annyira felfoghatatlan mindaz, ami történt.

Tamás már a 90-es évek elején ott volt a csapat mellett, intézte a klub ügyeit, a játékosok ügyes-bajos dolgait. Amerre a csapattal járt barátokat szerzett szerte az országban.

Mindenkinek segített, amiben tudott, mindenkihez volt egy jó szava. Szerető férj, családapa, barát volt. Önkormányzati képviselőként több cikluson keresztül dolgozott nem csak a kosárlabda csapatért, hanem Körmend városért, szeretett otthonáért, a körmendi emberekért.

Halála pótolhatatlan veszteség mind az Egis Körmend csapatának, mind Körmend városának.

Kedves Tomi! Most búcsúzunk, de nem végleg, mert hisszük, hogy egyszer még újra találkozunk! Addig is adj nekünk erőt onnan fentről is! Nyugodj békében Barátunk!

A körmendi szurkolói csoportok és a klub ma este 18:00 órától megemlékezést tartanak a csarnok bejáratánál, ahol méltó módon emlékezhetünk meg Csák Tamásról egy szál virággal, vagy gyertyával! Várunk mindenkit, aki ismerte, szerette, tisztelttel!"

Egis Körmend csapata

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport