Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Pekovics József, nyugalmazott szombathelyi tűzoltó

Tűzoltó szolgálata alatt több ízben részesült elismerésben, 1983-ban a Tűzbiztonság Érdemérem Bronz Fokozatában részesült, míg kiváló társadalmi munkájáért ezüst fokozatot érdemelt ki a Megyei Tanácstól.

Pekovics József nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, Szombathely Város Tűzoltó-parancsnokságának egykori beosztott tűzoltója 2021. április 10-én, életének 71. évében elhunyt. A főtörzsőrmester tűzoltó szolgálatát 1974. április 1-én kezdte a Szombathelyi Tűzoltó-parancsnokságon, mint beosztott tűzoltó - tudatta pénteken a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tűzoltó szolgálata alatt több ízben részesült elismerésben, 1983-ban a Tűzbiztonság Érdemérem Bronz Fokozatában részesült, míg kiváló társadalmi munkájáért ezüst fokozatot érdemelt ki a Megyei Tanácstól. 1984-ben 10 év után, 1989-ben 15 év után kapott Szolgálati Érdemérmet - írják.

Pekovics József
Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Pekovics József nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmestert a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította. Búcsúztatására későbbi időpontban kerül sor.

Pekovics József nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester emlékét kegyelettel őrzi a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állománya.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra