Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Szibler Imréné sárvári helytörténeti kutató

Neki hála temérdek újdonsággal bővülhetett a város története.

Elhunyt Szibler Imréné Varga Mária, akinek sokat köszönhet a sárvári helytörténetírás. Kutatásaival ugyanis rengeteg új adattal és összefüggéssel bővülhetett a vasi város története – emlékezik rá a Sárvár Anno Facebook-oldal.

Szibler Imréné a Honsimereti Szakkör meghatározó tagja volt. Kiemelt kutatási területei az egyházi intézmények, templomok, kápolnák, a zárda és a harangok története volt. Önálló kötetei mellett pedig sok tanulmánya is megjelent.

Szibler Gábor/Sárvár Anno
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra