Elhunyt egy vasi tűzoltó

Szabó Sándor közel 20 évig volt szolgálatban.

Szabó Sándor tűzoltó főtörzsőrmester, a Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs gépjárművezetője 2021. július 25-én, életének 48. évében elhunyt – írja a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2001. október 15-én kezdte szolgálatát Körmenden, mint beosztott tűzoltó, majd 2002. február 1-től gépjárműi beosztást látott el. Tűzoltó szolgálata alatt tíz, húsz év után járó szolgálati jel elismerésben részesült.

TM/Nyugat.hu

Szabó Sándor tű. főtörzsőrmestert a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította. Emlékét kegyelettel őrzi a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság személyi állománya.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek