Elhunyt a világhírű magyar játékvezető, Puhl Sándor

65 éves volt.

Elhunyt a világhírű játékvezető, Puhl Sándor, aki az 1994-es vb-döntőt és az 1997-es BL-döntőt is vezette. Puhl 65 esztendős volt, az MLSZ saját halottjának tekinti – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Puhl Sándor már fiatalon, 1984 óta volt részese a labdarúgó NB I-nek, világhírnévre a 90-es években tett szert. Ő vezette az emlékezetes brazil–olasz világbajnoki döntőt Los Angelesben 1994-ben, és három évvel később Münchenben a Dortmund–Juventus Bajnokok Ligája-döntőt is.

Magyar Labdarúgó Szövetség

Nemzetközi sportpályafutásának elismeréseként az IFFHS négyszer választotta a világ legjobb játékvezetőjének, Eger és Emőd város díszpolgára lett, 2010 óta pedig az MLSZ Játékvezető Bizottságának alelnöke volt.

A családja csendes és méltóságteljes gyászában osztozik a Magyar Labdarúgó Szövetség. Arra kérik a gyászolókat és a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben kérésüket: nem kívánnak nyilatkozni és a legszűkebb körű temetésről később intézkednek – zárták a közleményt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport