Elítélték a kőszegi bordélyház üzemeltetőjét

A night clubban dolgozó lányok az ő tudtával szexeltek pénzért.

Januárban emelt vádat Börtönbe kerülhet a férfi, aki bordélyházat vezetett Vas megyében 2018. January 19. 09:23 az ügyészség azzal a férfival szemben, aki Kőszegen bordélyházat üzemeltetett 2015. februárjától 2017. áprilisáig.

A vád szerint a férfi egy kft. ügyvezetőjeként üzemeltetett éttermet és bárt. A bárt night club-ként is használták, ahol az ott dolgozó, a vádlott által foglalkoztatott nők szervezett keretek között nyújtottak szexuális szolgáltatást. Ezt az erre a célra kialakított szobában tették,a bár feletti épületrészen.

A vendégek a bár pultjánál jelezték igényüket a szexuális szolgáltatásra, itt is fizettek érte. Fél óráért 80 eurot vagy 20.000 forintot, 1 óráért 100 eurot vagy 30.000 forintot számoltak fel.

Erről egy füzetben vezették a nyilvántartást, a nőket ebből a pénzből fizették, az árak felét kapták meg az alkalmazottak.

A vádlottat a bíróság 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, amelynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette, és elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbezést jelentett be, így az ítélet nem jogerős.

A címlapfotónk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló