Éljen Szombathely: a Fidesz és Lenkai Nóra határolódjon el Horváth Gábortól

Itt a válasz a Fidesz szerda délelőtti közleményére.

Az Éljen Szombathely! Egyesület a következő közleményt juttatta el lapunkhoz:

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy sem a szombathelyi Fidesz-KDNP, sem annak polgármesterjelöltje a pedofilsegítő K. Endrét mosdató frakciótársuktól, Horváth Gábortól nem határolódott el, helyette csak egy semmitmondó, gyűlölködő sajtóközleményre futotta.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a Fidesz központi kommunikációjával ellentétben nincs semmilyen következménye annak a szombathelyi Fideszben, ha valaki egy pedofilsegítő bűnelkövető véleményének teret ad, annak tetteit mentegetni próbálja, az áldozatokat pedig kigúnyolja.

Továbbra is felszólítjuk a Fidesz-KDNP-t és annak polgármesterjelöltjét, Lenkai Nórát, hogy határolódjanak el Horváth Gábortól, amennyiben pedig képviselőjük önmagától nem hajlandó távozni a közéletből, tegyék meg a szükséges lépéseket, amelyet nem csak a jó erkölcs, de saját pártjuk - ezek szerint csak üres szavak szintjén hangoztatott - központi elvárása is diktál.

Ez az írás a válasz a Fidesz Szombathelyi Szervezetének szerda délelőtti közleményére, Fidesz szombathelyi szervezete: Nemény András határolódjon el Gyurcsánytól és Czeglédytől February 28. 08:31 amiben felszólították Nemény András polgármestert arra, hogy határolódjon el Gyurcsány Ferenctől és Czeglédy Csabától.

A Fidesz egyébként az Éljen Szombathely! hétfői közleményére válaszolt, amiben többek között azt írták, Az Éljen Szombathely! szerint Horváth Gábor tettei nem maradhatnak következmények nélkül February 26. 16:50 Horváth Gábor szombathelyi fideszes képviselő tucatnyi kommentben relativizálta a gyermekbántalmazó főnökét mosdató igazgatóhelyettes tetteit. Szerintük ez nem maradhat következmények nélkül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet