Elképesztő, hogy a hitvány hazudozáshoz Orbán Viktor gyerekeket rángat maga elé – mondja Donáth Anna

"Teljes őrület, elmebetegséggel határos valósághamisítás."

"A tegnapi Békemenet mélypontja volt, amikor a hatalom parancsára gyerekszínészekkel játszattak el egy kampányszíndarabot a háborúról" - írja a Momentum elnöke Facebook-oldalán.

Így folytatja: "Elképesztő, hogy a hitvány, aljas, embertelen hazudozáshoz Orbán Viktor 6-8 éves gyereket rángat maga elé a színpadra, hogy ott rémdrámát játsszanak, és az arcai legyenek a háborús rettegtetésnek. Ez tényleg mindennek az alja. Úgy tűnik, a kegyelmi botrány után sem szállnak le a gyerekekről.

Orbán Viktor halállal, kínnal, erőszakkal, szenvedéssel fenyegeti meg az országot, mintha nem az ő közeli szövetségese, Vlagyimir Putyin indított volna háborút. Mintha nem ő és a hozzá hasonló autokraták lennének azok, aki mást sem csinálnak, mint az erőre hivatkoznak, akik háborús pszichózist keltenek, akik fegyverkeznek, és imádnak katonákkal pózolni.

Már nem képesek racionális érveket hozni a kormányzásuk mellett, ezért rémregényekben, horrormesékben, fenyegetőzésben és a háborús félelem gerjesztésében utaznak. Teljes őrület, elmebetegséggel határos valósághamisítás. Nincs bennük semmi lelkiismeret."

Háborús játék gyerekekkel a békemeneten
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet