Elköltözik a Csodák Palotája

Szeptemberben költözik új helyre, Óbudára.

Bezár a Csodák Palotája a Camponában, ahonnan szeptemberben Óbudára költözik, az ottani Playbar alatti területre - írja a Világgazdaság . Európa legnagyobb tudományos szórakoztató-központját akarják létrehozni az új helyszínen.

A Palota öt évvel ezelőtt költözött a Camponába, azonban az évi 160 ezer látogató miatt kinőtték azt az 1800 négyzetmétert, amit a bevásárlóközpontban béreltek. Az új helyen már 5000 négyzetméteren, két szinten várják a látogatókat. Elég optimistán állnak a jövő előtt, abban reménykednek, hogy az új helyszín miatt két éven belül már 300 ezren lesznek kíváncsiak rájuk.

A Csodák Palotája a Camponában
Campona.hu

A tervek szerint a Camponában még augusztus 31-ig látogatható kiállítás a költözés miatt egy hónapos szünetet tart, miközben az óbudai Playbar csak egy-két napra zár majd be az informatikai rendszer összehangolása miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet