Elköltözik a Csodák Palotája

Szeptemberben költözik új helyre, Óbudára.

Bezár a Csodák Palotája a Camponában, ahonnan szeptemberben Óbudára költözik, az ottani Playbar alatti területre - írja a Világgazdaság. Európa legnagyobb tudományos szórakoztató-központját akarják létrehozni az új helyszínen.

A Palota öt évvel ezelőtt költözött a Camponába, azonban az évi 160 ezer látogató miatt kinőtték azt az 1800 négyzetmétert, amit a bevásárlóközpontban béreltek. Az új helyen már 5000 négyzetméteren, két szinten várják a látogatókat. Elég optimistán állnak a jövő előtt, abban reménykednek, hogy az új helyszín miatt két éven belül már 300 ezren lesznek kíváncsiak rájuk.

A Csodák Palotája a Camponában
Campona.hu

A tervek szerint a Camponában még augusztus 31-ig látogatható kiállítás a költözés miatt egy hónapos szünetet tart, miközben az óbudai Playbar csak egy-két napra zár majd be az informatikai rendszer összehangolása miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet