Elmarad a Carson Coma szombathelyi koncertje

Áprilisban pótolják.

„Fájó szívvel, de betegség miatt kénytelenek vagyunk lemondani a csütörtöki szombathelyi koncertünket” – írja lapunkhoz is eljuttatott közleményében a Carson Coma. A banda ugyanis most csütörtökön, december 29-én ESTE lépett volna fel az AGORA MSH-ban.

De nem kell aggódni bepótolják az elmaradt koncertet, az új dátum 2023. április 6. lesz és az eredeti dátumra vásárolt jegyek is érvényesek lesznek rá. Amennyiben valakinek nem megfelelő az új időpont, január 2-án este nyolc óráig vissza lehet váltani a jegyeket.

„Nagyon sajnáljuk, hogy kénytelenek vagyunk eltolni a 'Lesz, ami lesz' újrajátszó koncerteket, de ugyanazzal a lendülettel rohanunk neki a rokkolásnak, ahogy azt a következő napokban is tettük volna. További részleteket a Tixától kaptok majd ímélben, addig is éljen a rokk, találkozunk április 6-án!” – üzenték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló