Elmarad Enyedi Ildikó szombathelyi közönségtalálkozója

Lebetegedett a rendezőnő.

A forgalmazó képviselője pénteken délután értesítette az AGORA Szombathelyi Kulturális Központot, hogy Enyedi Ildikó sajnálatos módon lebetegedett, így nem tud részt venni a péntek estére meghirdetett díszbemutatón és közönségtalálkozón.

Enyedi Ildikó
Mészáros Zsolt

Az AGORA lapunkhoz is eljuttatot közleményében az áll, hogy a filmet levetítik, előtte Vágvölgyi András médiapedagógus mond bevezetőt. A rendező felépülését követően pedig megtartják majd a közönségtalálkozót is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos