Élőben a szombathelyi Gayer-parkból: flashmob a közoktatásért

Országszerte megkezdődtek a demonstrációk. Szombathelyen a Kanizsai Dorottya Gimnázium és a Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusai indították a sort.

Október 14. péntekre ismét országos sztrájkot hirdettek a pedagógus-szakszervezetek, melyhez több Vas megyei intézmény is csatlakozik a maga módján. Erről csütörtökön már részletesen írtunk, cikkünket itt Egynapos sztrájk a szombathelyi Nagy Lajosban, Vas megye hat iskolájában lesznek demonstrációk pénteken 2022. October 13. 15:45 olvashatják.

Szombathelyen a Kanizsai Dorottya Gimnázium és a Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusai indították a sort, hogy közösen hívják fel a figyelmet egy flashmobbal az oktatási rendszer egyre súlyosbodó problémáira.

Élőben jelentkezünk a Gayer-parkból, ahol a sportpályán együtt megalkotják közös kiállásuk szimbólumát:

A mai nap folyamán több szombathelyi iskolában is lesz demonstráció, élőlánc, flashmob és egységes kiállás az oktatáspolitika hibái ellen.

A Nyugat.hu folyamatosan követi az eseményeket. Tartsanak velünk, ugyanis több helyről is bejelentkezünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet