Élőben a szombathelyi Gayer-parkból: flashmob a közoktatásért

Országszerte megkezdődtek a demonstrációk. Szombathelyen a Kanizsai Dorottya Gimnázium és a Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusai indították a sort.

Október 14. péntekre ismét országos sztrájkot hirdettek a pedagógus-szakszervezetek, melyhez több Vas megyei intézmény is csatlakozik a maga módján. Erről csütörtökön már részletesen írtunk, cikkünket itt Egynapos sztrájk a szombathelyi Nagy Lajosban, Vas megye hat iskolájában lesznek demonstrációk pénteken 2022. October 13. 15:45 olvashatják.

Szombathelyen a Kanizsai Dorottya Gimnázium és a Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusai indították a sort, hogy közösen hívják fel a figyelmet egy flashmobbal az oktatási rendszer egyre súlyosbodó problémáira.

Élőben jelentkezünk a Gayer-parkból, ahol a sportpályán együtt megalkotják közös kiállásuk szimbólumát:

A mai nap folyamán több szombathelyi iskolában is lesz demonstráció, élőlánc, flashmob és egységes kiállás az oktatáspolitika hibái ellen.

A Nyugat.hu folyamatosan követi az eseményeket. Tartsanak velünk, ugyanis több helyről is bejelentkezünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet