Élőben a Nyugat stúdiójából: Miért ünneplünk két napon át egy ír regényt Szombathelyen?

Vendégünk Horváth Soma alpolgármester és Prieger Szabolcs kulturális és városi nagyrendezvény koordinátor.

Ahogy arról már lapunk is többször beszámolt – hiszen a Nyugat.hu a kiemelt médiatámogatója –, most csütörtökön és pénteken ismét Bloomsday lesz Szombathelyen. Aki nem tudná, annak eláruljuk, hogy ez egy James Joyce Ulysses című regényét ünneplő művészeti fesztivál.

De miért is ünneplünk két napon át egy ír regényt Szombathelyen? Többek között erről is beszélget most Roznár Gyöngyi és Józing Antal Horváth Soma alpolgármesterrel és Prieger Szabolcs kulturális koordinátorral.

A szombathelyi Bloomsday részletes programja itt Ha ezt Leopold Bloom láthatná... – Itt az idei Bloomsday teljes programja! June 11. 15:27 olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast