Előkészületben a szombathelyi MMIK felújítása

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma elfogadta a támogatási kérelmet, az intézmény fejlesztése hamarosan megkezdődhet.

Nemény András, Szombathely polgármestere a csütörtöki, színházi támogatási szerződésekről szóló sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy az EMMI által kiírt előadó-művészeti többlettámogatásra az MMIK is beadta igényét, és a május 5-én megjelent bírálat szerint 600 millió forintot kap intézményfejlesztési munkálatokra.

Az MMIK állapota
Az MMIK állapota 2018-as fotóinkon. Kattintson a további képekért!
Nagy Jácint

Horváth Soma alpolgármester hozzátette, hogy nagy szüksége van az intézménynek erre a támogatásra, mivel az elmúlt tíz évben az épület állaga folyamatosan romlott – most már olyan katasztrofális a helyzet, hogy egy komolyabb esőzés után akár napokig használhatatlan.

Arról, hogy milyen stádiumban tartanak az előkészületek, egyelőre nem tudni, de az összeg garantált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely