Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem volt hajlandó találkozni Lovasi Andrással az általa okozott baleset egyik áldozata

A zenészt még mindig rémálmok gyötrik. Most új eljárás indul ellene, ugyanis kiderült, hogy a másik autó sofőrje maradandó fogyatékosságot szenvedett. Akár évekig is elhúzódhat a tárgyalás.

A zenész a Blikk nek mesélte el miként dolgozta fel a történteket, valamint, hogy mit érzett, amikor múlt héten kiderült, az első fokon lezárult ügyben perújítást indítványozott az ügyészség.

Lovasi András elmondta, hogy pánikolt, amikor kiszállt és látta, hogy a másik autó sofőrje elájult, nagyon megijedt: „ Nem értettem, hogy okozhattam én a balesetet. Pár nappal később visszamentem a helyszínre, hogy megértsem, mi is történt, hol hibáztam. Végül a rendőrségen mutatták meg a térfigyelő kamera felvételeit, akkor lett tiszta minden. Rutinból vezettem, megosztott volt a figyelmem, és nem mértem fel, hogy mennyire veszélyes ez a kereszteződés.

Bonyhádi Zoltán

Lovasi éppen egy főpróbára ment, a telefonja ki volt hangosítva, próbálták elmagyarázni neki, hogy merre menjen, közben figyelte a navigációt, és mivel nem volt ismerős a környéken, benézett egy lámpát.

A beleset után a zenész próbált beszélni a két áldozattal. A hölgytől bocsánatot kért, amit el is fogadott. A férfival telefonon többször beszélgett, de ő nem akart találkozni vele. Lovasi elmondta, hogy: „ Természetesen tiszteletben tartottam a döntését. Megértem, hogy mérges rám, és lehet, hogy én is így reagálnék hasonló helyzetben, de én tényleg segíteni szerettem volna.

Lovasi azt is elárulta, hogy „ Máig vannak rémálmaim a balesetről. Újra átélem, ahogy nyílik a légzsák, ahogy száll belőle a por, szinte hallom a csörömpölést, a törést, szóval lassan dolgozza fel az ember, ha ilyen történik vele.

A zenész idén februárban elfogadta a korábbi indítványt, azaz elismerte a felelősségét. Egy évre visszaadta a jogosítványát és részletekben fizeti a 225 ezer forintos büntetését. Most lánya és felesége fuvarozza.

Lovasi nem örült neki, hogy ért véget az ügy, de tudta, hogy: „ benne volt a pakliban. Utólag is sajnálom, hogy nem tudtunk mediációs eljárás keretein belül megegyezni, mert én szerettem volna segíteni. Talán mindenki jobban járt volna, ha kifizetem a kártérítést.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra