Pénteken a Nyugat újabb előválasztási vitája Körmenden a 3-as választókerület jelöltjeivel

A beszélgetést élőben is közvetítjük, kérdezni is lehet Bana Tibortól, Ipkovich Györgytől és Pleva Dánieltől.

Pénteken délután Körmenden 17.00 órától a Halászcsárdában várjuk az érdeklődőket a választókerület előválasztási jelöltjeivel együtt. A Körmendet, Szentgotthárdot, az Őrséget, Vasvárt, Jánosházát és térségüket magában foglaló választókerületben hárman indulnak az ellenzéki előválasztáson: Bana Tibor (MMM, Követ), Ipkovich György (MSZP) és Pleva Dániel (Momentum).

Pleva Dániel, Ipkovich György, Bana Tibor
Nyugat.hu

Az előválasztás tétje az, hogy ki lesz az ellenfele a Fidesz jelöltjének a választókerületben. Az ellenzéki megállapodás értemében az előválasztás győztese mögé beáll az összes, az együttműködésben részt vevő ellenzéki párt. Az előválasztást szeptember 18-26-ig tartják majd.

A felelős választást mi azzal akarjuk megkönnyíteni, hogy bemutatjuk a jelölteket és közvetítjük a nyilvános vitáikat is. Az 1-es választókerületi jelöltek vitáját a Nyugat podcast-stúdiójában tartottuk a múlt héten Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája 2021. August 30. 16:08 . A 3-as körzet jelöltjei a választókerület központjában, Körmenden vitáznak.

A vitát a Nyugat szerkesztőségének munkatársai - Szilágyi József és Roznár Gyöngyi - vezetik, és élőben közvetítjük majd itt a Nyugaton és lapunk Facebook oldalán is. A vita alatt az érdeklődők a helyszínen is feltehetik kérdéseiket, a közvetítés nézői pedig kommentben kérdezhetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet