Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája

Hétfőn délután négy órakor podcast stúdiónk vendége Czeglédy Csaba, Koczka Tibor és Ungár Péter voltak.

Ahogy arról korábbi beharangozónkból Hétfőn élő vita a Nyugaton Szombathely előválasztási képviselőjelöltjeivel August 26. 18:55 talán már értesültek, hétfőn délután rendkívüli poscast-adással jelentkezett a Nyugat.hu.

Vendégünk a szombathelyi választókerület három ellenzéki előválasztási képviselőjelöltje, akikkel az előválasztásról, a programokról és magáról a politikai versengésről beszélgettünk. A műsort Roznár Gyöngyi és Józing Antal kollégánk vezette.

Célunk egyrészt az, hogy minél többen megismerjék a jelölteket, másrészt szeretnénk a klasszikus választási vitákat visszahozni a közéletbe és a közbeszédbe.

Czeglédy Csabának, Koczka Tibornak és Ungár Péternek igyekeztünk rázósabb kérdéseket is feltenni, és az adás alatt vártuk az Önök véleményét is.

Vendégünk a szombathelyi választókerület három ellenzéki előválasztási képviselőjelöltje

A beszélgetést rögzítjük, és később teljes terjedelmében megtekinthető lesz a YouTube-csatornánkon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Podcast

Tovább az oldalra