Előzés közben ütötte el a zebrán a gyalogost a szombathelyi 11-es Huszár úton

A balesetben a gyalogos nő súlyosan megsérült.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2022. január 18-án - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy lukácsházi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a 11-es Huszár úton az Öntő utca felől az Arad utca irányába. Haladása során az előtte, forgalmi okok miatt megálló gépkocsi előzésébe kezdett, melynek során elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogost. A balesetben a gyalogos nő súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló