Eltörte a hétéves kislány homlokcsontját a 41 éves férfi

Az ügyészség vádat emelt ellene.

A 41 éves férfi a hétéves kislányt kétszer arcon ütötte, majd a kezeit és lábait összefogva felemelte és a földre dobta az egyik győri játszótéren.

Az eset most ősszel történt. A kislány a többi gyermekkel konfliktusba került, köztük a vádlott volt párjának ott tartózkodó kislányaival is.

Ezért a férfi kicsavart kezekkel a többi, ott tartózkodó szülő elé rángatta őt, hogy számonkérje a bántalmazó viselkedését. A kislány azonban nem szólt egy szót sem, ezért a férfi dühbe gurult: kétszer is arcon ütötte a kislányt, aki az ütésektől mindkét alkalommal a földre esett. Ezt követően kezeit a lábaihoz szorítva felemelte, majd szándékosan ledobta őt a földre.

A kislánynak a bántalmazás következtében eltört a homlokcsontja,a mi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülés.

Az ügyészség a vádiratban – egyebek mellett – felfüggesztett szabadságvesztés és pénzbüntetés kiszabására, pártfogó felügyelet alkalmazására és arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze az elkövetőt agresszió kezelő foglalkozáson való részvételre.

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek