Eltűnt az ELTE 47 éves kutatója

Klein Lászlót keresi a rendőrség, tegnap délután látták utoljára Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Klein László ügyében - írja a Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 47 éves férfi 2021. október 28-án 16 óra 10 perc körül a VII. kerületi Kazinczy utcából ismeretlen helyre távozott.

A rendőrök jelenleg is keresik.

Klein László 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt.

Police.hu

A Litera irodalmi portál Facebook-posztjában azt írja, hogy Klein László az ELTE Pszichológiai Intézetének munkatársa.

Kutatási területe a posztszubkulturális média (fanzine, szamizdat), az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája. Az Irodalom Visszavág alapító szerkesztője volt. Írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Klein László tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek