A rabló fegyverével vágta hátba támadóját a pénzváltó Szombathelyen

Kikapta támadója kezéből a fegyvert és kiverte a pénzváltóból a rablót egy asszony Szombathely belvárosában. Videónkon elmeséli, mi történt.

Fegyveres férfi lépett be kedden fél tizenkettőkor a Mihályi pénzváltó Thököly utcai üzletébe. A rabló beállt az alkalmazotthoz vezető ajtóba és az asszonyra fogta a fegyverét, majd a bevétel átadását kérte. A következő pillanatok eseményeire azonban biztosan nem számított.

Az elvett fegyver tusával csapott le az alkalmazott
Az elvett fegyver tusával csapott le az alkalmazott
Tánczos Mihály

Kiáltottam a főnökömnek a szomszéd irodába, majd a csövénél fogva alulról felfelé elkaptam a pisztolyt és kirántottam a rabló kezéből. A fiatalember menekülni kezdett én pedig mentem utána pisztollyal a kezemben és a fegyver tusával lesújtottam a hátára. Valahogy sikerült kijutnia az utcára én pedig utánadobtam a pisztolyt

- mesélte Kalmárné Ági, a talpraesett pénzváltó.

Megfutamította a rablót a pénzváltó

Videónkban a sértettből lett üldöző részletesen elmeséli, mi hogyan történt és megjegyzi azt is, mérges, amiért nem sikerült visszatartani a rablót (és amiért a hátát, nem a fejét ütötte). Azt már mi tesszük hozzá, hogy elég vakmerő tett volt a fegyver után kapni, hiszen rosszul is elsülhetett volna a dolog, ezúttal a szó szoros értelmében. Vas megyében kemény bűnözők is portyáztak, raboltak az elmúlt évben, éles fegyverrel, az ő elfogásukról részletesen beszámoltunk Brutális rablók rendőrkézen – Vasi és fővárosi zsaruk sikere (Videóval) 2009. December 08. 00:16 .

Végeztek a nyomszakértők
Végeztek a nyomszakértők
Tánczos Mihály

Az ismeretlen elkövető személyleírása: kb. 170-180 cm magas, vékony testalkatú, vékony arcú férfi, akin az elkövetéskor fekete dzseki, a dzseki alól deréknál kilógó fehér pulóver, kék színű farmernadrág, kék puma cipő (fehér emblémával) és szürkéskék sapka volt. (A hátán pedig vélhetően ütéstől származó folt látható.) A biztonsági kamera képét hamarosan megkapjuk a rendőrségtől, egyébként egy kis kocka videónk elején is látszik a felvételből.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Brutális rablók rendőrkézen – Vasi és fővárosi zsaruk sikere (Videóval)

Hat fegyveres rablás került terítékre. A bűnözők nem teketóriáztak, egyikőjük két emberbe is belelőtt. Rács mögött vannak.

Autóval üldözték a futva menekülő fegyveres rablót Oladon

Újabb fegyveres rablás történt Szombathelyen. A Dolgozók útján lévő pénzváltó alkalmazottja második felszólításra adta át a pénzt, kollégája üldözni kezdte a rablót.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló