Elvették a szombathelyi rendőrök a jogosítványát ittas vezetés miatt, de egy óra múlva újra elkapták

Anyagi káros baleset okozott.

Anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök egy 47 éves járművezetővel szemben Szombathelyen, a Szent Gellért utcában. A balesetet okozó férfival szemben a helyszínen alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Egy óra múlva a sofőrrel szemben újra intézkedtek a szombathelyi rendőrök a Hunyadi János úton, mivel annak ellenére, hogy a vezetői engedélye elvételre került korábban és vele szemben büntetőeljárás is indult, újra volán mögé ült a férfi. Az intézkedő rendőrök a gépkocsivezetőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Vele szemben két rendbeli, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló