Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberek! Megjött a fideszes Népszabadság, és nincs benne köszönet

Szó van benne Paks 3-ról, ami biztosítja gyermekeink jövőjét, és arról is, hogy migránsok erőszakolhattak meg egy stadiont.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A friss és ropogós www.n0l.hu oldal máris mindenki számára elérhető, és nyomban kifogástalan, szakmailag megalapozott, tökéletes cikkeket lehet olvasni hasábjain. Például bizonyos B. Zsolt publicisztikáját arról, hogy Rabok legyünk, ne arabok , de szó esik benne Hosszú Katinka államosításáról , vagy arról, amiről a mocskos neoliberálbolsevik sajtó persze cseszik tudósítani, miszerint új no-go zónákat adott át Szijjártó Péter Dániában.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Azt kell mondanunk, van igazság! Végre az újrainduló Népszabadság is ugyanabban a tisztességes mederben csordogál, mint a tárgyilagosság csimborasszójává váló TV2, ami leszámolt a Gyurcsány Ferenc seggéből kinövő undorító politikai korrektséggel, és az elsők között merte elmondani a nézőknek, hogy a hajléktalanok nem fürödnek .

Nyugat.hu

Valójában persze csak a Magyar Kétfarkú Kutya újabb remekbeszabott akciójáról van szó, amit, még egyszer mondjuk, itt lehet olvasgatni . Csak gyorsan, míg le nem kapcsolja a kormány terrorveszélyre hivatkozva.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés