Emberek! Ne menjetek fel az Írottkőre!

Hatalmas a tömeg a Kőszegi-hegyen, csak baj lehet belőle.

Úgy tűnik, mindenki ki van éhezve a szabadságra, a levegőre, az erdőre, a hóra, vagy nem tudjuk mire. Így történhetett, hogy a napokban ellepték a netet a Kőszegi-hegység csodás havas tájairól szóló képek, videók és mindenféle virtuális csábítások, amit ezek szerint látni kell élőben is.

Havazás a kőszegi hegységben
Mészáros D. Zsolt

Ebben mi is ludasak vagyunk, de nem gondoltuk volna, hogy népvándorlást indítunk el.:) Mint megtudtuk, mindenki a hegyen van, hatalmas a tömeg, a parkolók megteltek, s aki arra vágyott, hogy a fenti képpel találkozik, ezt kapta helyette, és az idegbajt. Több képen a felfordulás, katt.

Tumultus az Írottkőnél
Tumultus az Írottkőnél
olvasó
Tumultus az Írottkőnél
Tumultus az Írottkőnél
olvasó

Úgyhogy ne induljatok el. Kompromisszumot ajánlunk, ideteszünk sok képet a havas hegyről (galéria, katt), és alább újra egy videót a havazásról, csak ne induljatok el. Kérjük.

Havazás a kőszegi hegységben
Havazás a kőszegi hegységben
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos